Pe la 6 fara ceva vin pe scena Down, formatia cunoscuta prin vocalul sau, Phil Anselmo (ex-Pantera). Ca public inca nu se adunasera multi, tribunele cel putin erau majoritatea goale. Sonorizarea a fost destul de naspa, vocea nu prea se auzea clar si foarte multe joase de acopereau restul instrumentatiei. Prestatia formatiei a fost foarte buna.
Mai tarziu in jur de 7 urca pe scena Iris, "cavalerii rockului romanesc" dupa cum sunt numiti peste tot. Sonorizarea parca a fost mai buna, nu mai existau joasele suparatoare dar asta si pentru ca nu erau acelasi gen de riffuri heavy ca la Down.
Si aproape de ora 9, deja era full, nu aveai sanse sa te impingi mai in fata, bariera de oameni. Tribunele si ele pline, mi-a placut ca majoritatea aveau cornite ac/dc luminoase, invazia dracilor
Cu alte cuvinte concertul a fost exceptional, a meritat fiecare banut. A durat 2 ore iar la sfarsit, romanul se dovedeste roman iscanduse o maaare inghesuiala la iesire. Postez un link cu poze facute de cei de la metalhead, poze foarte reusite. Le-as fi postat pe ale mele dar aparatul + telefonul cu care am facut eu poze sunt net inferioare.
Down si IRIS
AC/DC
Publicul (observati sponsorizarea Kiss FM daca nu ma insel, in rosu
Si niste video-uri facute de mine, imi pare rau de calitate dar asta e.
Playlistul complet este aici