Treci peste conţinut

AC/DC 16 Mai

AC/DC 16 Mai

Mesajde Exodus » Dum Mai 30, 2010 5:14 pm

Portile s-au deschis pe la 15:30, navala toata lumea :D Placut surprins ca erau multe locuri de cumparat mancare si mai ales bautura, mergandu-se pe sistemul de jetoane, unu la 5 lei. (Berea era 1 jeton ;)) Erau si diferite tarabe "oficiale" care vindeau tricouri ac/dc de la 70 ron in sus (niciun tricou pentru mine la pretul asta) pe langa pancarte si "minunatele" cornite cu exacerbantul pret de 50 lei.

Pe la 6 fara ceva vin pe scena Down, formatia cunoscuta prin vocalul sau, Phil Anselmo (ex-Pantera). Ca public inca nu se adunasera multi, tribunele cel putin erau majoritatea goale. Sonorizarea a fost destul de naspa, vocea nu prea se auzea clar si foarte multe joase de acopereau restul instrumentatiei. Prestatia formatiei a fost foarte buna.

Mai tarziu in jur de 7 urca pe scena Iris, "cavalerii rockului romanesc" dupa cum sunt numiti peste tot. Sonorizarea parca a fost mai buna, nu mai existau joasele suparatoare dar asta si pentru ca nu erau acelasi gen de riffuri heavy ca la Down. :twisted: Pana acum se stransese mai multa lume si se mergea printr-o mare de pahare de bere. Publicul a apreciat mult Iris si cantau impreuna cu ei.

Si aproape de ora 9, deja era full, nu aveai sanse sa te impingi mai in fata, bariera de oameni. Tribunele si ele pline, mi-a placut ca majoritatea aveau cornite ac/dc luminoase, invazia dracilor :lol: Iar la 9 fix incepe "filmul" rock'n'roll train, difuzat pe 3 ecrane, ce marca inceputul mult asteptatului concert AC/DC. A fost un adevarat show, publicul fiind delectat cu cele mai reusite melodii ale lor, printre care se numara Back in Black, Highway to Hell, Hells Bells, T.N.T si preferatul romanilor (cica): Thunderstruck. Show-ul a fost insotit de numeroase jocuri de lumini, filmulete si mai multe surprize pregatite special pentru melodii. A fost locomotiva, clopotul mare, Rosie (o papusa mare gonflabila), tunuri etc (va dati seama la ce melodii au fost fiecare, sper). De asemenea trebuie sa zic ca Angus, chiar si la acea varsta este de-a dreptul nebun, plin de energie, ne-a si aratat chilotii =)). A uimit publicul prin solouri lungi si rapide.

Cu alte cuvinte concertul a fost exceptional, a meritat fiecare banut. A durat 2 ore iar la sfarsit, romanul se dovedeste roman iscanduse o maaare inghesuiala la iesire. Postez un link cu poze facute de cei de la metalhead, poze foarte reusite. Le-as fi postat pe ale mele dar aparatul + telefonul cu care am facut eu poze sunt net inferioare.

Down si IRIS
AC/DC
Publicul (observati sponsorizarea Kiss FM daca nu ma insel, in rosu ;))

Si niste video-uri facute de mine, imi pare rau de calitate dar asta e.

Playlistul complet este aici
Imagine
Imagine
Imagine
Exodus

Înapoi la Prima pagină

Înapoi la Rock